5 Ocak 2011 Çarşamba

Uyudum , uyudum , uyudum...

Dün akşam bir koşturmacadır çıktım işten. Ece hanım yine ağırdan alıyor. Kendisi servisle işyerime geliyor, biz de ordan eve geçiyoruz. Önce ofisten çıkmak istemedi. Neyse zar zor çıktık derken arabaya binmek istemedi. Bindi ayağını çekmek istemedi, kapıyı kapatmama müsaade etmedi. Polis amca falan derken neyse çalıştırdık arabamızı. Kendisi ev yakın olduğundan ön koltukta oturuyor. (biliyorum kızacaksınız ama dün gerçekten Ece çok zorladı beni). Köşeyi dönerken vitesi boşa aldı hanımefendi. Nasıl becerdi bilmiyorum. 2 dk sonra sokaktaydık. Haydi kızım in, inmeyecekmiş. 5 dk da öyle bekledik hanımefendiyi. Yine polis amcayı soktuk devreye de indi. Apartmana girmeyecekmiş. Offfff hamamböceği içeri girmeden kapatalım kapıyı demekle ikna ettim. Maalesef korkutarak yaptırmak zorunda kalıyorum bazı şeyleri. Kötü ama başka türlü başedemiyorum ki. :( Eve geldik botunu soymak istemedi. Güya mantar sote yapacaktım yalan oldu. Yine şehriye çorbasına talim ettik.Ece onu da yemek istemedi sadece bir kase yoğurdu döke saça yedi. Olsun yeter ki yesin dedim. Batan üstünü değiştirmek istemedi. Makineye bulaşık dizmeme, çamaşır atmama izin vermedi. Neyse kreş çantamızı bugün için hazırladım. Aldım Ece hanımı kucağıma geçtim TV nin karşısına. Bir de ne göreyim Öyle Bir Geçer Zaman Ki nin eski bölümü. Peki ben ne yaptım? Saat zaten 21:00 e yaklaşıyor. Ece hanımın sütünü ılıttım. Koydum biberona. Aldım yatak odasına ve zzzzzzzzzz. :) İkimiz de sızmışız Ece ile. Hele Ece yi görseniz yorganın altına girmiş. Aynı babası gibi. Ben hayatta nefes alamam.

Saat 23:00 te açtım gözlerimi. Ece hala yorganın altında , babamız salonda sızmış. Kalktım Ece yi yatağına koydum. Babamızı uyandırmaya kıyamadım. Uykusu bölünmesin diye. Makineden çamaşırları boşalttım. Sermek için hiçbir girişimde bulunmadım. Dolabı karıştırdım , önce bir tatlı patatesi sonra bir adet halka tatlıyı ve akabinde de 4 tane pişmaniyeyi indirdim mideye. ( 1 paketi rahatlıkla yiyecek potansiyele sahibimdir)




Sonra hooopp yatağa ve zzzzzzzzzzzzz.

Saat 06:30 Nilhan kalk borusu çaldı. Öyle uykuya doymuş, öyle zinde uyandım ki. Ece uyanana kadar çamaşırı serdim, bulaşık makinesini boşalttım, Makineye paspasları attım yıkandı serdim. Tost yaptım. Ece hanım uyandı . Bir kaka yapmış kii pööffff. Komple üst baş değiştik. Ve o da ne Ece yine itirazlarda. Okula gitmeyecekmiş ben gidimmiş kendisi evde kalacakmış. Ya sabııırrrrr.
Hadi gel göster bakim sen botunu tek başına nasıl giyiyorsun diyerek Ece hanım ele geçirilir ve start verilir koşu başlar.

13 yorum:

  1. ahaha hepimiz sahiden de aynıyız:) korkutma olayı maaaaaaalesefff bizde de oldu.. insan çaresiz kalıyor yahu!

    YanıtlaSil
  2. ne yazıktır ki bazen korkutmak gerekiyor işte :(((

    YanıtlaSil
  3. :))) Allah sabır versin size. Ama tatlı keyfler bunlar. Sizin yaptırmanızla herşeye zorlanan ufaklıklar büyüyünce hiçbir şeylerine karıştırmıyorlar. Uyurken daha çok iş yapmışsınız. Bu fırsatları değerlendirmek ne güzel.

    YanıtlaSil
  4. Deli anne: Ya yanlış biliyorum ama yalnız Ece ile mücadele etmiyorum ki, zamanla da mücadele ediyorum.

    Tibet'in annesi: İnşallah ilerde etkileri kalmaz :(

    Asahhara: Ben her işimi o uyurken yapmaya çalışıyorum. Bulaşık makinesini boşaltırken sinek uçsa duyarsınız o derece :)

    YanıtlaSil
  5. bekle martta berabe diyete girelim.yoksa sonumuz kötü.niye mart dersen önümüzdeki bir kaç ay bi güzel yiyek derim:))

    YanıtlaSil
  6. serpil benim sloganım "YAŞASIN YEMEK YEMEK" zor zayıflarım ben anacım. sabah 08:30 akşam 18:30 masa başı :(

    YanıtlaSil
  7. Uyumak guzel bee :)) Ozledim uykuyu...

    YanıtlaSil
  8. ayyyy bizi anlatmışsın Nil.gece tulumunu giymem diyor sabah çıkarmam diyor...daha neler neler....valla korkutma bizdede var malesef

    YanıtlaSil
  9. günlük telaşlar Allah kolaylık versin
    ya sahiden yorganın altında nasıl yatıyor

    YanıtlaSil
  10. Her evde benzer manzaralar biz de sadece anne işe gitmiyor onun dışında tastamam aynı.Allah hepimize gani gani sabır versin:)

    YanıtlaSil
  11. Ah ah annelerın hakkı odenmez derler ya .. Klak uyan babaya bak cocuklara bak :D sonra da enerjıyı alıp bır guzel hopp yatak :D

    YanıtlaSil
  12. Taze anne: Hem de ne güzel :)

    Fındık kurdu: Çok cadı bunlar Nesrin:)

    Mine: Valla mışıl mışıl. Babası kılıklı nolcak :)

    İkiz annesi: Anne olmak zor zanaat vallahi. Bir de sende iki cadı birden :)

    S.Z. Daha neler neler Sibel :)

    Sezgi: Hele de elektrikli battaniye açıksa, yataktan çıkası gelmiyor insanın :)

    YanıtlaSil

Sen de yaz yaz yaz
Bir kaç satır yaz
Dök içindekileri :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...