8 Ocak 2011 Cumartesi

Bu kadar güzel zamanlama olabilir

Sabah erkenden kalk, duş almaya üşen.Sonra kızın da uyansın erkenden. Ne bulaşıkları yerleştirebil makineye, ne çamaşırları atabil. Saçlar yağlı şekle sok, ilk eline geçen kotu ayağına geçir, kızına laf yetiştir derken 10 dk gecikmeyle işyerine var. Daha soluklanmadan bir de toplantıya gir. Ofis genel değerlendirmesi için. Tuzu biberi eksik oldu bugünün derken eşinle ufak bir anlaşmazlık yaşaaa. Hobaaaa yandan yandan. Ne güzel bir c.tesi. Halbuki dışarda günlük güneşlik bir hava varken ve bendeniz güneş enerjisiyle çalışırken keyif denen şey hak getire.

Veeee işte tam da o anda güvenlikten telefon: "adınıza kargo var". İyi de ben kargo beklemiyorum ki. Göndericiye baktım, bilmem ne taşımacılık. Hıh dedim bak bana değilmiş. Kesin ofisten birine ama ilgili kişi olarak benim adım yazılmış. Açtım içinden bir kargo poşeti daha. Bu sefer emin oldum bana olmadığına. Ama onun da üstünde benim adım yazıyor. Onu da açtım ve tatatataaaam. İçinde not: "..... güzele de böyle şeyler hediye edilmez ki:) Ellerinin çatladığını söylediğin için göndermek istedim.Gerçi çoktan geçmiştir ellerin:) Aysema & Esila unutulmamak dileğiyle" . Ve bunun gibi 2 not daha. Benim şaşkınlığım görülmeye değer. Paketleri bile açmadan hemen Aysema yı aradım. "Sen delisin, cadısın, beni çok şaşırttın , çok mutlu ettin ama çok da mahcup ettin " diye saydım da saydım. Neye uğradığını şaşırdı garibim.

Aysema kim mi? Hani daha önce de yazmıştım ya Anneler Dünyası forumumuzu, işte orda yazıştığım, yüzünü hiç görmediğim ama sanki yıllar öncesinden tanıdığım , samimi, sıcak, neşeli, şen şakrak bir arkadaşım. Taaa İstanbul da yaşıyor. Ya bir insan birbirini görmeden tanımadan sanal alemde nasıl dost olur bu forum öğretti bana. İyi ki tanımışım seni canım arkadaşım. Elimde cimcimesiyle sadece bu fotoğrafı var. Fotosu küçük , yüreği kocaman arkadaşım benim.  Umarım bir gün sana sarılıp, kahvemizi içerken yüzyüze muhabbet etmek de nasip olur. Çok çok teşekkür ederim.

8 yorum:

  1. Ne mutlu size :)sanal alem gerçekten de çok iyi dostlar kazandırabiliyor insana bunu çok iyi biliyorum , ikizannelerim var ki sadece burada fotoğraflarından tanıdığım sonradan çok iyi dost olduğum hatta görüştüğüm konuştuğum.
    Gününüzün geri kalanı için renk olmuş ışık olmuştur o küçücük kağıtta yazan bir kaç satır söz..

    YanıtlaSil
  2. Ödülün varsayfamda:)

    YanıtlaSil
  3. Ne hos bir supriz. Bendeee istiyoruummm

    YanıtlaSil
  4. anne kız aynı karede.kıskandırıcıııı

    YanıtlaSil
  5. Ödülün ve mimin var canım beklerim:)

    YanıtlaSil
  6. İkiz annesi: Aynen dediğin gibi. Gerçekten sanalda kalmayan dostluklar çok güzel.

    Nehir İda: Tşk ederim

    Taze anne: çok iyi geliyor Gül:)

    Serpil: İkisi de o kadar kokoş ki görmen lazım :)

    İkiz annesi: Gördüm cnm tşk

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. günaydın :) şimdi bana yorumun geldi ama anlayamadım bahsettiğin kişinin yazısının altına imza atmak istiyorsun benim ona verdiğim cevabama sormak istedim ona göre yayınlayacağım eğer onun yazısının altına imza atmak istiyorsan yinede bana yorum gönder yayınlayayım benim verdiğim cevaba diyorsan düzeltip tekrar yorum yapabilirmisin.. mucizem...zira onun söylemek istediği biz kadınların bunları dile getirmememiz ve şaşırmamamız sesizce kabul etmemiz bu yazıyı yazmamın saaçma olduğunu söylüyor kendince..

    YanıtlaSil

Sen de yaz yaz yaz
Bir kaç satır yaz
Dök içindekileri :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...