14 Kasım 2017 Salı

Yine Aylardan Kasım

Ce eeee!

Yine ben geldim. Biliyorum blog dünyasında adım nanköre çıkacak. Eskiden bloğumu sabah işe gelir gelmez açardım ve okuma listemdeki herkesin bloğunu ziyaret eder, yorum bile yazardım. Ve ben bundan inanılmaz keyif alırdım. Şimdi instagram var ama inanın orada da aktif değilim. Oldum olası sosyal medyayla aramdaki bağlar sıkı fıkı olmadı zaten. Ama neden bloğumu bu kadar ihmal ediyorum bilmiyorum. Kitap okumaya çalışıyorum. İnternete bir dalarsam kendimi kaybedeceğimi biliyorum. 

Kasım ayı, yani Elif'imin ailemize katıldığı ay. Kendi kendine planlar yapıyor. Bu sene aile ile kutlamak istemiyormuş. Arkadaşlarıyla bir parti kutlaması yapmak istiyormuş, hatta bazı arkadaşlarını davet etmiş bile ve hatta whatsapp ta grup bile kurmuşlar. Durun bakalım ne çıkacak ortaya?

Elif demişken biz her zaman ki gibi çok problemler yaşıyoruz kızımla. Dersleri çok iyi ama sürekli tripler, ters cevap vermeler. Alttan alamayan ben çıldıranzi. Cumartesi bir uzmandan yardım almaya karar verdim. Ama Ece hanıma danışmadığım için gelmek istemiyor hanımefendi. Ya sabır.  Ben de ona bir şart koşacağım. Madem parti istiyor önce o doktora tıpış tıpış gidilecek.  Ela'yı kıskanıyor. Akşam yanına uzanmamı istiyor. Akşamları evde artık tv açmıyoruz. Ödevlerimiz bitmişse, ve benim de işlerim kalmamışsa oturup oyun oynuyoruz, uyku saatine kadar. Sonra yanına uzanıp uykuya dalmasını bekliyorum. Ama bazen atar yapıyorum. Yani 9 yaşında artık.  İstekleri bitmiyor. Büyüdü artık diye düşünüyorum. İnanın ben anneliği beceremiyorum. 

Ela hanım derseniz, bildiğiniz Sarı Fırtına. İnanılmaz asabi. Kriz anında eline ne geçerse fırlatıyor. Kendini yerlere atıyor. Çığlıklar, bağırmalar, zırlamalar. Allahtan baba onunla ilgileniyor. 




Ece geçenlerde bir kedi bulmuş okul yolunda. Ama bizim evimiz kedi beslemeye müsait değil. Bırakın evin müsaitliğini, üç günün sonunda Ece'nin alerjisi yine pörtledi. Dün aldığımız yere bırakmak zorunda kaldık Minnoş'u.









Kasım ayında önce Hacer halamızın doğumgününü kutluyorduk, sonra Ozan'ın ve sonra da Elif Ece'nin. Ve şimdi herkesten önce artık İlkim Çiçek'in doğumgününü kutlayacağız. Nuran halamızın kızı da katıldı ailemize. Ela bu durumdan hiç hoşnut değil ama üzgünüm :) Onun için bir yelek ördüm ilk defa. Ama deminden beri defalarca denedim yine foto ekleyemiyorum. Kafayı yiyeceğim. 




Bu aralar iki dizi izlemeye çalışıyorum, evde değil tabi ki. İstanbullu Gelin ve Ufak Tefek Cinayetler. İkinci dizideki ilişkiler ne kadar çarpık. İnsanların hayatı neler üzerine kurulu. Sanırım izlemekten vazgeçeceğim. Artık benim de Şebo gibi kızlarla film izleme keyifleri yapmam lazım. 

Şimdilik bizden bu kadar.
Sevgiyle kalın. 

18 yorum:

  1. ha haaaaa bütün haberler çok tatlıııı :) en çok da o minik fotooooo :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O minik fotodakini Çaki sevemedi ama :)

      Sil
    2. sever yaa zamanlaaa :)

      Sil
    3. Görmeye gideceğimizi söylediği zaman, halasını özlemediğini söylüyor. Çiçek'i de sakın uyandırmayacakmışız :)

      Sil
  2. aaaa hey baksanaaaa yaaaa, ben şimdi hayal kahvemde yorumunu görüp hemen bloguna geldim okudum yorum yaptım, sonra bloguma döndüm ve baktım sen yorum yapmışsıın yaaa ne hoş tesadüf sonra da handana gitmişsin :) yaniii ben sana daha önce yorum yapıp hoşgeldin demiş olduuum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum canım. Gönüller birmiş :)

      Sil
  3. Hoşşşgeeelldddiiinnnn :)))
    Kara batak oldun sen bu konuda farkındasın di mi... ceee diyorsun sonra yine gidiyorsun. Ama bu sefer kalacağını düşünüyorum, yanılmıyorum değil mi ♥

    Ece'nin anne- kız günlerine ihtiyacı var gibi sanki... Hazır sarı fırtına anlamıyorken al Ece'yi çık dışarı... Baş başa olun, belki iyi gelir o zaman...

    Yelek de pek güzelmiş sarı sarı ♥ İyi günlerde kullansın bebiş.
    Nasıl da pamuk gibi, tam koklamalık ♥

    Bloga resim eklemişsin, çözdün herhalde sorunu...

    Öpüyorum seni, film izleme geceleri yapın tabi ki :))) Çocuklarla ayrı bir şahane oluyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum. GErçekten öyle oldum. Tıkanıyorum ara ara. Ama çok da özlüyorum.
      Anne - kız günleri kesinlikle doğru. En kısa zamanda ayarlamalı.

      Geçen gün ben yıkadım bebişi. Benimkiler pek bir dana geldi gözüme :)
      Vallahi sorunu çözdüm mü bilmiyorum. Bişey ekleyip kaldırmadım ama, telefondan foto ekleyebildim.
      Film için tam mevsimi aslında. Çocukken izlenmesi gereken filmleri biriktirmeliyim.
      Öperim Şebom.

      Sil
    2. Şebo haklı ana kız başbaşa vakit geçirin. Ben Metehan'a bir senesinde özgür gece uygulaması yapmıştım, haftada bir gece (cuma) istediği kadar oturuyordu. Çok iyi geldi ona. Aklında bulunsun :)

      Sil
    3. Ben de bir kaç kutu oyunu falan aldım, akşam ödevler bittikten sonra oynamak için. Ama başbaşa yapacağımız bişeyler bulmalı.
      Sınırsız gece de iyi fikirmiş. Zaten uyumaktan nefret ediyor.

      Sil
  4. Bloğun yerini bence hiçbir şey tutmaz, hoşgeldinnnn:))çocuklar büyüyor kolay gelsin, İklim Çiçek'in yaş günü kutlu olsun:) Allah analı, babalı büyütsün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten öyle Müjde abla. Burası ileride çocuklarıma okutmak için anılarımı biriktirdiğim bir günlük gibi. Zaten en baştan alışmayınca alışılmıyor sosyal medyalara.
      Hoşbuldum. Çok teşekkür ederiz.

      Sil
  5. hoş geldin, kızlar çok hazır cevap benim kızımda öyle :) yelek çok güzel olmuş ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hazır cevaptan öte ters cevaplar fena. Bu da beni çok kızdırıyor.
      Yelek ilk deneme. bakalım ikincisi nasıl olacak? Örmeye fırsat bulamıyorum ki.

      Sil
  6. Özletttin ama yaaa... Neyse ki İnsta var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de özledim Nihancığım. Yani yazamıyorum diye gerçekten bloğuma ihanet ediyormuşum hissine kapılıyorum :)

      Sil
  7. Hahaa hosgeldinn :) sen kayıplar kralicesi olrsun anca. simdiden iyi ki dogmus prenses :) yeni bebis de el örgü yeleginde cok tatliiiii. Allah anali babali büytsun insallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kayıplar kraliçesi, cuk oturdu vallahi. Ama sıkıntım bloğa bir girince çıkamamak. Ama girmeyince de aklımın hep burda olması. Saçma bir ikilem işte.

      Çok teşekkürler. Hoşbuldum.

      Sil

Sen de yaz yaz yaz
Bir kaç satır yaz
Dök içindekileri :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...