24 Ocak 2011 Pazartesi

Kartondan Puzzle










Bu puzzle ı çok çok zaman önce Eee biraz da yeşillik gerek blogunda görmüştüm. Onun için aylar önce aldığım nevresimin içinden çıkan kartonları sakladım. Cuma akşamı giriştim yapmaya fakat falçatam olmadığı için çok zorlandım hatta bu yüzden hiç de düzgün olmadı. Yani Aslıhan hanımın yaptığı gibi güzel olmadı maalesef. Ama Ece ile çok eğlendik yaparken. Hele cetveli elimden kapıp bilmiş bilmiş tutup kullanmasından acayip hoşlandım.

5 karton parçasından biri hariç hepsinin ortasından daire çıkardım. En alta bütün kartonu, sonrada diğer ortası delik kartonları üst üste yapıştırdım. Normalde her daireyi bir renge boyaması gerekiyordu Ece hanımın ama o hiç oralı olmadı. İlk daireyi tam bıraktım. İkinci daireyi ikiye, üçüncü daireyi dörde ve son daireyi de sekize böldüm. Şimdilik bu kadar yapabildim. Falçata alır almaz düzeltecem ve her bir parçayı tekrar boyamasını isteyecem Ece'den.

6 yorum:

  1. Nasıl bişey olacak gözümde canlandıramadım bitince tekrar foto koyarmısın:))

    YanıtlaSil
  2. Bitirebilirsem seve seve. Pek bir işlemi kalmadı açıkçası. Üst üste dizecek. Büyükten küçüğe. Ya da renkleri tamamlayacak tabi eğer boyarsa kızım :)

    YanıtlaSil
  3. Yerim ben onun cetvel tutan ellerini...

    YanıtlaSil
  4. CETVELİ GÖRÜNCE BOYAMAYI UNUTTU ZATEN :)

    YanıtlaSil
  5. ay cok seker minik guzellik :)

    YanıtlaSil
  6. Olé : Çok teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil

Sen de yaz yaz yaz
Bir kaç satır yaz
Dök içindekileri :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...