12 Haziran 2017 Pazartesi

Bugün Günlerden ELA

Üç sene önce bugün saat 9 da girdin hayatımıza benim sarı şekerim. Anneliğimi taçlandırdın, babana baba olduğunu hatırlattın, Elif Ece'ye ablalığı tattırdın. Hala her gören benim kızım olduğuna inanmıyor. Çoğu zaman bakıcın olduğunu söylüyorum. Ablanın bana olan düşkünlüğünün tersine sen tam bir babacısın. Emzirebilse, emin ol onu da babandan isterdin. Ablanda neye uğradığını şaşıran baban , senin sayende babalıkta level atladı. Vallahi ben halimden memnunum. Çok inatsın, aynı zamanda çılgın. Dans etmeyi seviyorsun ve hala herşeyi ağlayarak yaptırıyorsun. Çok sıcak kanlısın ama bu durum hoşuma gitmiyor haberin olsun. Her kollarını açana sarılmak zorunda değilsin, ya da öp beni diyeni öpmek. Geceleri hala uyanmadan sabaha kadar yattığın gecelerin sayısı bir elin parmağını geçmez. Bu sene altını bağlamadan yatmaya başladın. Güya büyümüşsün, ama hala her sabah çarşaf pike alez giriyor makineye. Bakalım nasıl aşacağız bu durumu?



Bizde klasik doğumgünleri cumartesileri kutlanır. Hafta arası çalışanlara ızdırap olmasın, bana da evi toplamaya zaman kalsın diye. Ama bu sene nedense çok yoruldum ve kutlamadan bişey anlamadım. Yine doğru düzgün bir fotoğraf çekilmedim, çekilmedik. Şunu anladım ben çok çocuğu idare edemiyorum, çabuk geriliyorum. Sürekli su içmeleri gelir, pastanın belli bir yerini göze kestirir-ki orası emin olun ulaşılmak için baya bir pasta dağıttıktan sonra gelinecek bölgedir. Bütün mutfak dolabındaki tabaklar bardaklar aşağı iner, çatallar yetmez. Evin girilmedik odası kalmaz. Normalde beklenen bişeydir bu ama, çok yorulduğumdan mıdır nedir bu sefer gerçekten isyan ettim. Kağıt bardak tabak olayını da denedim, pek bişey farketmedi. En iyisi dışarıda kutlamak gerçekten. Herkesin ruh sağlığı için :)

Gelelim pastaya, Allahtan Ela küçük. Bu sene pastasını Hello Kitty'li istedi kuzum. Ama pastamızın üzerindeki Hello Kitty nereliydi anlayamadık. Ben evde çizsem daha güzelini çizerdim kesin. Ela mutlu oldu mu, oldu. Ama bu da canımı sıkan mevzulardan biriydi. 

Neyse bu hafta ofis baya yoğun olacak. Yurtdışından misafir ağırlayacağız. Onun da stresinden olsa gerek, fazla duygusala bağlayamadım. Bu da iki arada bir derede yazılmış bir doğumgünü yazısı olsun.

İyi ki doğdun MELEĞİM. Şansın, bahtın açık, sağlığın, neşen daim olsun. Sevdiklerin ve sevenlerin hep seninle, kötüler, kötülükler senden hep uzak olsun.

İyi haftalar.

13 yorum:

  1. Oy, oy, oy sarı şeker hakikaten, benim değil rahmetli annemin çocukluğunun ünlü yıldızı varmış Shirley Temple diye, çocuk yıldızların en ünlüsüymüş...ona benziyor maşallah, nice nice yıllara.

    not: tivit dediğin böyle olur yazıma yorum yapmışsın, az önce gördüm, gözümden kaçmış, hemen cevap yazdım geç de olsa, bazen böyle gözümden kaçan yorumlar oluyor...:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Müjde abla. Cidden benziyormuş dediğin kişiye :)

      Hepimizin gözünden kaçan yorumlar oluyor. Hiç önemli değil.

      Sil
  2. Okuma listesinde Nil's girls' e tıklayınca 'bu blog kaldırıldı' diyor ve yazıların o yüzden panelime düşmüyormuş şimdi farkettim. (gözden kaçırdığım yorumuna cevap yazmak için ismine tıklayınca burası açılmasa farketmezdim de....bu bloğunu takipteyim ama niye yayınların panele düşmüyor anlamadım, hani bilgin olsun canım)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım benim blogda yaptığım isim değişikliği bunlara sebep. Takip listene yeni adresimi eklemen gerekiyor galiba.

      Sil
  3. Mutlu, sağlıklı ve birbirinden güzel seneleri olsun civcivin :) Benim için de öpücükler konsun o ısırmalık yanaklara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öpüldü bil Naz ablası. Teşekkürler.

      Sil
  4. heeey, geçen hafta blog okuyamadımdı, şimdi geldim işte, yeni blogunu tanıtcam tabii bi ara, helo kiti ela bi tane tabiii yaaa. blogla ilgili teknik sorun olursa bizim deryaya sor bak, deryanın spor günlüğü, deli kızın bohçası, o derya. deep dedi dersin. ya da eski değmesin yağlı boya, yeni adıyla, gözlerinden öper e sor, sevgi yani :) işlerde kolaylıklaar, ben de geçen hafta yabancı uzmanlarla dolaştım :) dünya bankası.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol sevgili Deep.
      Amacım ismimi ve adresimi değiştirmekti oldu galiba. Ama bu sefer tüm takipçilerimi kaybettim. Haber veremedikklerim tıkladığında blog kapatıldı yazısıyla karşılaşıyor. Napalım.
      Bizim ofisi çinliler basmıştı bu hafta.

      Sil
  5. Sarı fırtınamız ooo ♥♥♥ Harika bir hayatı olsun :)

    YanıtlaSil
  6. Nice güzel yılları olsun. Daha küçük nasıl olsa çok anlamıyorlar. Esas kutlamaları büyüyünce gönlünüze göre yapmanız dileğimle nice sağlıklı mutlu yılları olsun ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyüyünce de konsepte karar veremiyorlar. Eskidendi pastaneden alınan herhangi bir pasta yanına bir iki çeşit kurabiyeyle limonata kutlamaları. Şimdi açık büfe ve siparişlerle geliyor doğumgünleri :)
      Çok teşekkür ederim.♥

      Sil

Sen de yaz yaz yaz
Bir kaç satır yaz
Dök içindekileri :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...