30 Mayıs 2016 Pazartesi

Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar

Sabah 08:30 mesai başlıyor benim gözümü açtığımda saat kaçtı? 08:03.
Allahtan işyeri eve yakın. Yatakları falan toplayamadan nasıl hazırlandım nasıl çıktım evden bilemedim. Öyle ki yorgunluk var üzerimde. Bir de havalardan mıdır nedir? Uyanamıyor insan, hala serin havalar, uyumak da bir o kadar tatlı.

Ece bu hafta hiç gitmedi okula. İki gün düşmeyen ateşten sonra perşembe günü hastanede aldık soluğu. Mis gibi bademcik iltihabımız vardı. Doktoru çok sevdi Ece. Antibiyotiksiz çıkılmıyor artık doktorlardan. Geniz etimiz için de takip edecez. Bu yaz bol bol yüzecez. Olmadı ufak bir operasyonla aldıracaz.

Hasta halimizle
Önce çarşamba akşamı kendi aramızda ufak bir bekarlığa veda partisi yaptık. Amaç Nuno halamıza biraz raks öğretmekti. :)

Cuma akşamından başladık hazırlıklara. İşyerinden çıkar çıkmaz kuaförde aldık soluğu. Saçlarım koyu olduğu için boya izini sevmiyorum. Cumartesi kınamız var. Ertesi gün için randevumuzu alıp çok geç olmadan çıktık kuaförden. Kuaförümüz de Ece nin sınıf arkadaşının annesi. Çok şeker bir arkadaş.

Cumartesi biraz çarşı işi, bıcı bıcı, öğle uykusu, yemek derken bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyor. Kuaföre zor attık kendimizi. Allahtan çok uzun sürmedi işimiz. Ama iki çocukla hazırlanmak gerçekten zor.


Saat 20:00 gibi kınanın yapılacağı mekandaydık. Aile arası bir merasim olacaktı zaten. Gelinle damat girip dans ettiler ve sonrasında süprizzz. Avusturya'dan Nesrin halamız kardeşine süpriz yapıp geldi. Biz biliyorduk ama belli etmemek için uğraştık tüm hafta. Buluşma gözyaşı seline sebep oldu. Eminim diğer iki abimiz de bu güzel anlarda bizimle birlikte olmak isterlerdi.



Yorucu ama çok güzeldi herşey. Olan ufak çocuklara oluyor. Kucaklarda uyuyakalıyorlar.











Pazar günü de önce Nesrin halayı görmeye gittik. Bizim için getirdiği hediyelere bayıldık.











Akşama doğru hava yağacak gibi ama biz biraz sahil turu yaptık. Rüzgar vardı. Ela taşlarla oynadı hatta tüm kafası kum doldu. Fotoda taşları havada yakalamışım. O kum çakıllar kafasına düştü :) Ece ip atladı. Mısır mevsimini açıp, haşlanmış mısır yediler. 

Ela müziği çok seviyor. Sokak müzisyenlerini görünce durup eşlik etmeye başladı. Ve müzik bitmeden de yürümedi.Eve döndük direkt bıcı bıcı. İkisi çok eğleniyorlar banyoda. Ama ben çok yoruluyorum o ayrı. Ağızları hiç boş durmuyor. Dolayısıyla çamaşır makinesi de :) Uyuyunca kendime vakit ayırabiliyorum. Bitip gitmiş oluyor gün, hatta hafta.

Çarşamba düğünümüz var. Darısı isteyen herkesin başına.
İyi haftalar.






9 yorum:

  1. Hayırlı uğurlu olsun. Ömür boyu mutluluklar dilerim.

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel bir süpriz olmuş halanıza... Kardeşin yanında olması gibi güzel birşey yoktur, özellikle özel günlerde... Ama bazen hayat ters düz yapabiliyor işte. Ama en azından biri de olsa gelebilmiş.

    O çakıl taşları kafasını acıtmadı bıcırığın :)) Pek keyifli gözüküyor ama...

    Koşturmacaların devam edecek daha belli, neyseki az kalmış çarşambaya. Hadi kolay gele sana bacım ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hep bir kızkardeşin eksikliğini hissettim hayatımda. O yüzden o kadar mutluyum ki kızlarım adına.
      Aynen Şebo hep yapılacak işler var. Günün on saati işte, yedi saati uykuda, geri kalanı hep bişeyler yapmaya yetişmekle geçiyor.

      Sil
  3. Birikmis tum yazilari okudum.keyifle 👍 kolay gelsin size.pk benimde favori filmim.bir agladim bir guldum izlerken 👌💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu aralar yazamıyorum yine. Keyif aldıysanız ne mutlu bana.
      Film bence çok güzel mesajlar içeriyor. Hele de bu zamanda.

      Sil
  4. Ohh Allah tamamına erdirsin :))

    YanıtlaSil
  5. Bizde de geniz eti çıktı Artun'da ama çok büyük değil alınıp alınmayacağına bir sonra ki yıl belli olacak lakin bu sene sizin gibi antibiyotiksiz çıkmadık doktordan.Ne güzel bir mutluluk Halanız için,mutlulukları daim olsun inşallah...

    YanıtlaSil

Sen de yaz yaz yaz
Bir kaç satır yaz
Dök içindekileri :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...