9 Aralık 2014 Salı

Başlık bulamadım :)

Yeni yıl geliyor (muş). Benim ise tek düşündüğüm ömrümüzden gittiği. Ey zaman! Sana yetişemiyorum. 30 yaşına kadar sanki hiç yaşlanmayacak gibiydim. Ne zaman ki 30 a merdiven dayadık, ohoo 40 ın ucu görünmeye başladı bile.

Bu sene dışarı çıkamayız. Evde kutlayan birilerini bulmak lazım. Bana kalsa evde kalırım. Malum Ela evden başka yerde rahat etmeyecek, uykusu , emzirmesi, alt değiştirmesi. En güzeli evim. Ama benim büyük cadı tam bir alem cadısı. Elinden gelse eve girmeyecek. Gençliğini düşünemiyorum bile. Vallahi babası kulaklarından tavana asar onu :)
Neyse buluruz heralde gidecek bir yer. Malum çalışıyoruz, hazırlık yapmam zor olacak.

Kızıma yeni yılda hediye alsam mı? Ne alsam?

Yılbaşı ağacımızı süsledi kızım tek başına. Ama artık ağacımızı beğenmiyor. Seneye daha büyüğünü alacam, küçüğünü de Ela süsler artık.



Pek şanslı olduğum söylenemez ama Gulsah'in yılbaşı çekilişine bir katılayım bakalım, zira tabaklara bayıldım. Çok ciciler değil mi? Belki bana çıkar belli mi olur?  Aslında duyurmak istemezdim, çünkü kazanma yüzdem düşüyor :) Ne yani yalan mı söyleyeyim. Neyse el mahkum duyuracaz :) Aslında tabaklar çok kalitesiz. Aldatmaca bakmayın siz bu fotoğrafı paylaştığına :P Gülşah ben istiyorum bu tabakları :) Bana çıksın, benim olsun.



Bu arada Ece'nin üçüncü dişini çekti  dün babası. Çok komik oldu kızım. Okulda oynaya oynaya kanatmıştı zaten. Benim yüreğim kaldırmaz. İyi ki babası bu konulara el atıyor. Ben hayatta yapamazdım. Annem kabusumdu çocukken. İp bağlar çekerdi dişlerimizi. Iyyy. Nasıl ağlardım, nasıl korkaktım anlatamam. Gerçi hala korkağım. Kızım benden cesur maşallah. Dişlerin inci gibi dizilir inşallah. Sırada üst ikinci diş var. O da sallanıyor.

Başlıksız yazımız şimdilik bu kadar.
Kalın sevgiyle.

24 yorum:

  1. Bak başlıksız yazı yazdın diye kınadım seni :))
    Yılbaşı çekirdek aile de güzel ama eğlencesi olmuyor nedense... Hele evdeysen... Bu tarz günler cümbür cemaat kalabalıkta daha bi neşeli oluyor sanki ;) Bende Ece gibiyim, evde olmuyum da gerisi fark etmez ;) Bak sen vee Eceyi bana biz alemlere akalım en iyisi onunla :P
    Bu arada diş perisine haber yolladım sana uğrayacak Ece'nin hediyesini vermen için :)) Bak seni ikinci bir masrafa soktum ahahaaa :)
    Öpüyorum seniiiii ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Canım Şebom , ben de kızımdan farksızım aslında ama benim koca evcimen. Rahat edemez o. Dışarda kutlayacak olsak tamam da, başka bir evde kasar.

      Diş perisi Noel i yurtdışında geçirecekmiş cnm. Bulamazsın :P yok hediye mediye :)
      Muck

      Soru: Şu kalpçikleri nasıl ekliyon bebem?

      Sil
  2. alt tuşuna basılı tutarak 3 e bas bebem
    ♥ ♥ ♥

    YanıtlaSil
  3. Ece'nin üstündeki tişörtten Nehir'e doğum gününde hediye geldi :) Çok da sevdim üstündeki desenini :)
    Dişleri dökülünce komik oluyor kuzular, Nehir bir ara vampirella gibiydi, üstelik tam da dayısının düğününe denk gelmesin mi, gülüyorum o resimleri gördükçe :)
    Ne hediye almalı ;) Nehir de bana sorup duruyor, en iyisi böyle boncuk seti falan gibi faaliyetli bişeyler almalı galiba :)
    Ağacınız pek şeker, mutlulukla gelsin yeni yıl, heyecanla bekliyoruz, ömrümüz geçiyor ama bunun için kederlenmeyelim de ziyan etmeyelim bi de bu hızla geçen zamanı.,..
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tişörtün kumaşı çok güzel. Yumuşacık.
      Nehir'inki de ne şansmış kuzum.
      Boncuk setimiz vardı ama daha çok oyuncak gibi boncuklar vardı. Aslında güzel fikir. Çünkü Ece bayılır incik boncuğa. nerden bulabilirim acaba?
      Hepimize güzellik getirsin.
      Sevgiler bizden.

      Sil
    2. D&R ya da Toyzz gibi mağazalarda var, kutularda satılıyor...
      Yorumda yazdığın şeylerin cevabını bloğa ekledim, yakma çiçek için link koydum ;)

      Sil
    3. tememdir. kesinlikle değerlendireceğim.
      hemen zıplıyorum bloğuna. teşekkürler

      Sil
  4. bende de yılbaşı demek dışarıda eğlence demek evde kalabalık olunca hizmet etmekten başka birşey yapamıyorum sinir oluyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah o hizmet , hele bir de benciller varsa öyle bir batar ki. Kesinlikle katılıyorum. Bir yerlere gitmeli ama nereye, nasıl?

      Sil
  5. Biz herzamanki gibi evde olacağız. çünkü böyle günlerde dışarısı tıklım tıklım olunca karı*koca evde olmayı çok seviyoruz. Hatta gezme konusunda aynı fikirde olduğumuz tek konu:)

    Annemle- ablam saç baş yapılmış halde yılbaşı sepetiyle bize gelecekler annem üzerimde eşofman ayağımda pofidik terliği görünce bu ne hal diye bir kızacak :) teyze ile tontalak eğlenceli şarkılarda göbek atacak bir yılbaşını da böyle bitireceğiz işte:))

    Yerine İnci gibi dişler gelir inşallah Ece'nin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya evde olmak güzel de, biz çok tembeliz. uyuruz eminim.
      Yani kafa dengi birilerini bulsak evde kutlanır ama ertesi günü, düşünemiyorum. Bebekle evi toplamak giderek zorlaşıyor çünkü.

      teşekkürler Ayla teyzesi. İnşallah babasına çeker dişleri.

      Sil
  6. Ece'ye tabi ki hediye al kuzucum hani lastik tokalardan bileklik örülen setler var ya onlardan al sana da kendi arkadaşlarına da hediyeler yapar kuzum.
    Biz her yılbaşı her koşulda evdeyiz genellikle misafirli ama bu yıl yalnız.
    Dişi de hayırlı olsun kızımın ana içim ürperdi okurken bizim evde kim çekecek o dişi bilemedim. Şart midur? Çekilmezse ne olur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hemen inceliyorum. örebilir mi o bilekliklerden. bayılır süper fikir. Esen'in ve senin fikirlerini kesinlikle değerlendireceğim.

      Özel gün fobisi oldu bende Ülkerim. Sevmiyorum arada kalmayı.

      Çekilmezse sertleşiyor ve yeni diş yanlardan önden falan çıkıyor. Benim kocam çekmese, korkusuz kayınbabam, o da çekmese acımasız annem var. ıyyy

      Sil
  7. Bizimde boyle kucuk bir agacimiz vardi biz kucukken kardesimle suslerdik hep aklima o geldi cok hosuma gitti 😊 mas kuzucugunuz da cok guzel suslemis cok opuyorum onu :)
    Bu arada isterseniz benimde nacizane bir yilbasi cekilisim var isterseniz beklerim. Sevgililerimle...
    http://eylullegel.blogspot.com.tr/2014/12/cekilis-vaaar.html?m=1

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şansım olmasa da katılırım tabi.denemekten zarar gelmez.teşekkürler

      Sil
  8. Cocukla en guzeli ev ortami sanirim.nerde eski gunlerimiz cocuksuz gezmeler tozmalar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) biz de eşimle yad edip duruyoruz. hemen geçti sanki o zamanlar.

      Sil
  9. ben de evde vakit geçirmeyi daha çok seviyorum :) ama kızım da Ece gibi gezmeye bayılıyor :)
    çekilişteki tabaklar güzelmiş, sana bol şans dilerim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bana çıkar mı dersin?

      Nedir bu cücelerin evle alıp veremedikleri? Şimdiden gezentiler.

      Sil
    2. umarım çıkar :)
      hiç sorma tam gezenti oldu bu kızlar :))

      Sil
  10. inşallah çekiliş sana çıkar içimden geldi çıkarsa bul beni:) Bu arada kahveli tarifi düzelttim uyarın için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam ilk sana haber verecem.

      Ben düzeltmek için dememiştim aslında. Tarif ilgimi çekti hemen gugıl amcaya bakayım dedim aynı uzmanın verdiği tarifte telve yazıyordu. kararsız kalınca sen programı izlediğin için yazdım aslında.

      Sil

Sen de yaz yaz yaz
Bir kaç satır yaz
Dök içindekileri :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...