2 Mayıs 2012 Çarşamba

Ondan Bundan Şundan

Ne yazacağımı bilmediğim için, ortaya karışık, yanardönerli bir post olacak. Hala nereden başlayacağımı, konuları birbirine nasıl bağlayacağımı bilemiyorum.

Mesela dün saat 12:00 de azad edildik. Hiç beklemiyorduk.Evde bahar temizliği vardı, yanına bile uğramadım.Kocacığımla çarşıya çıktık, canına okudum. Keşke çalışsaydım deyip durdu.

Ece anneannedeydi, onu alıp avm yaptık. Kum boyamasını yaptı herzaman ki gibi. Dönüşte günü düşerek ve dirseğini bir güzel çizerek kapattık.

Okuduğum kitap habire kendimi, anneliğimi sorgulatıp duruyor bana. Ortalarında duraklamıştım.Şimdi güzel gidiyor. Çocukluk arkadaşımı özledim.Benim böyle bir dostum var ama maalesef şimdi çok uzaklarda.Oysa ne çok isterdim aynı kitaptaki gibi yanımda olmasını.

Yılmaz Özdil güzel yazmış bugün. Her zaman ki gibi kalemine sağlık.

Şu harika eteğe bakar mısınız? (Arkadaki yatak örtüsü de beni benden aldı ama o ayrı konu :D ) Bunları becerikli , muhteşem,yüreği güzel, kendi güzel, her daim imrendiğim, kıskandığım anne Gönülüm yapıyor. Bloğunda yayınlar yayınlamaz atladım. Yalvarırım bana anlat dedim, "meslek sırrı verilmez" dedi :P. Yüreğinin güzelliğini gösterip beni mahcup etti. O kadar çok talep görmüş ki, - görmeyecek gibi değil ki- o da bu işi kazanca döndürmek istemiş ve isteyene uygun fiyata yapıp satabileceğini duyurmuş.  Kız anneleri, teyzeleri, halaları, komşuları, ...vs sizler de bu etekten istemez misiniz? Ze nin de hakkını yememek lazım. Allah var güzel taşıyor eteği :D

Ve son olarak kızım yine ağlayarak gitti kreşe. Off diyorum başka bişey demiyorum. İki sene oldu. Artık ters giden bişeyler olduğunu düşünüyorum.

Hava kapalı ve yağmurlu.Bugün Kuzey günü. Kuzey kardeşliğine selamlar olsun :D

17 yorum:

  1. Çocukluk arkadaşları unutulmaz,keşke yanında olsaydı.Evet telefonda konuşuyor insan,mailleşiyor ama kahveler eşliğinde karşılıklı oturmak çok başka..Ters gitmiyor bence Nilhan sadece gücünü sonuna kadar kullanıyor Ece,düşünüyorum da annanenin o bahçesinde kim olmak istemez ki

    YanıtlaSil
  2. canım o eteğe bende bayıldım.. en kısa zamanda sipariş vereceğim.. eceme de çok yakışır..

    YanıtlaSil
  3. canımmmmmm,
    asıl sen ne güzel bir insansın böyle..
    Bin teşekkür,
    Seviyorum seni....

    YanıtlaSil
  4. yılmaz'ın yazısı iyidi. teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Temizlik, alisveris,etek...Ohhh ne guzel hepside :))

    YanıtlaSil
  6. Gördüm ben de Gönül'ün marifetleri, sahiden çok güzel ama kız yok biliyosun bizde :(

    Kreşe zorla gitmesi çok çok üzücü, kimi çocuk sevmiyor, aslında çok normal benim yeğenimde olduğu gibi. İmkan varsa kısa süreli göndermek en iyisi, hani mesela günde birkaç saat gibi ama böyle bir programı ayarlamak da zor tabi. Ayla da haklı olabilir gerçi, öyle bir bahçe varken yavrum naapsın kreşi.

    Sık dişini Ececim, yaz tatiline ne kaldı ki :)

    YanıtlaSil
  7. evet bizde de yok kız..

    ben de bayıldım eteğe..

    Nilhan'ım dönemsel bir problem mi aca Ece'nin ki, yoksa hep mi böyleydi ben kaçırdım mı bilmiyorum.. ama dönemsel bile osla özel birşey olmuş olabilir mi.. sen daha iyisini biliyorsundur tabi.. oyunla falan ağzından birşey alınabilir belki, ben sen öğretmen ol ben ece felan oyunu işe yarar mı acep.. ben selime yapıyordum.. bir de biraz fazla vakit geçirince ağzından çıkarır baklayı yani birşey varsa tabi.. blemiyor ki insan.. çocuk olunca pimpiriklense mi insan pimpiriklenmese mi bilemiyor.. ama ben iki kez pimpiriklenmediğime pişman olmuştum.. tabi sizin de öyle olacak diye birşey yok..

    çok konuştum neyse öperim:)

    YanıtlaSil
  8. Nilhan'ım, aleyküm selam kardo :P

    Etek harbi güzel be yaa, kaç bedene kadar yapıyor acep :P

    Ordan burdan şurdan keyifle okudum,iç döküşlerini seviyorum.

    Çocukluğumuz kadar uzak olmasaydı çocukluk arkadaşlarımız keşke...

    Ece senin bu duruma üzüldüğünü keşfetti, bence deniyor, ısrarla orada mutlu olduğunu seni denediğini düşünüyorum, bizim zayıf yanlarımızı fena kullanıyorlar.Umarım hepiniz için en doğru kararı verirsin.

    YanıtlaSil
  9. Ayla: İnan Aylam telefonla bile konuşmuyoruz. Ya ne bilim noldu bilmiyorum ama biz baya baya açtık arayı. ama biliyoruz ki ikimizin de çocukluk arkadaşı var.

    Ece bugün başka kreşin önünden geçerken oraya gitmek istediğini söyledi. İşin kısası artık ben de soğudum kreşimizden be Aylam.



    Sevgi: Gönül konuşturmuş marifetini. maşallah. yavruları çok şanslı.


    yaruze: Gönülüm ben bişey yapmadım ki canım benim. sizi hem severim hem öperim ben. iyi ki varsınız muhteşem aile.

    YanıtlaSil
  10. hypo: Yılmaz gibi yazıyorsun sen de arkadaşım. Hem güldürüyor hem düşündürüyorsun.


    yadigar: iç döküş oldu bu post :D


    Esra: İkinci olur belki Esram:) Harbiden ittire ittire gönderiyoruz. şimdi yarım güne başladık. ama onda bile ağlayarak gitti bugün. Seneye kreş değiştirmek farz oldu. Ya bu katlanmalar hep yıl sonu gösterisi için. çok istiyor kostüm giyip sahneye çıkmayı. kime çekmişse :D

    YanıtlaSil
  11. Deli Anne: ben de senin fikrine bayıldım. Çok güzel bir oyun fikri bu. Onu öğretmen yapayım ben. dönemsel değil çünkü iki yıldır geçmek bilmedi bu dönem. eşim benden pimpirik emin ol deli annem. iki tarafı idare etmek bana düşüyor. sabaha kadar konuşsan dinlerim ben deli annem. muck


    nil: selam kardo:D fragmanı izlemedim ben. acayip helecanlıyım. Ece benim hiç olmadığım kadar akıllı. ne verirsek verelim daha fazlasını istiyor. önce tam gün diye ağlıyordu. yarım güne çevirdik. baktı ki istediği oluyor şimdi bu şansını zorluyor. poposuna şaplak istiyor bence.

    YanıtlaSil
  12. 1 Mayıs'ta kocanı mı bezdirdin :)))
    Yazıktır adama :PpP

    Ortaya karışık güzeldi.
    Etek de çok güzel cidden.
    Üstüne siyah frapan bir bluzla gece elbisesi olabilir büyüklere belki de..

    YanıtlaSil
  13. Merhaba Nihan Hanım
    Bencede bir piyes canlandırın ve okul olsun konusu Deli Anne'ye katılıyorum benim görümcem çocuk gelişimi uzmanı oda öyle yapıyordu bendeonda görmüştüm

    YanıtlaSil
  14. Etegi bende face de gormustum cidden cok cici :)

    YanıtlaSil
  15. Siz kresi degistirmeden rahat etmeyecekmissiniz gibi Nilhan. belki tebdil-i mekanda ferahlik olur:) iyi sanslar...

    YanıtlaSil
  16. Zeugma: He vallahi öyle oldu. adam tatil olduğuna çalışmadığına bin pişman oldu. üçüz olmasalardı, doğumgünleri yarın olmasaydı. benim suçum mu?

    bana kaç yumak gider acaba bu etekten yapmak için? fabrikadan sordurmalı, bir de örecek kişide mangal gibi yürek olmalı, ör ör ör nereye kadar :D


    Bal yanağın hikayesi: merhabalar. çok teşekkür ederim bu oyunu muhakkak deneyeceğim.



    New York'tan: Yapan cici, giyen ayrı cici :)

    YanıtlaSil
  17. Seyhan: İnşallah dediğin gibi olur arkadaşım. yoksa bana harbiden huzur yok.

    YanıtlaSil

Sen de yaz yaz yaz
Bir kaç satır yaz
Dök içindekileri :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...