3 Haziran 2016 Cuma

Verdik Gitti :)

Bu aralar yine yazamamaya başladım. Okuyamıyorum da. Nolacak bu halim bilmiyorum. Yoğun bir hafta içerisindeyiz. Düğünü atlattık bitti çok şükür. Verdik gitti Nuno halamızı. Allah mutlu etsin , herşey gönlünce olur inşallah. 

Hafta arası düğün hakikaten zormuş. İşyerinden izin almak zorunda kalmalar, çocuğu okula gönderememeler, kuaförlerdeki yoğunluk... Mezuniyetler, ramazan dolayısıyla düğünleri erkene almalar derken, kuaföre bir giriyorsun, bir daha çıkamıyorsun. 

Ece geçen hafta rahatsız olduğu için okula gidememişti. Bu hafta da rol yapıyor gitmemek için. Ya bu çocuklar bu okulun değerini hep büyüyünce mi anlayacaklar? Aynı bizim gibi. Hep büyümek için can attık, şimdi de küçülmek için can atıyoruz :)

Geçen hafta sınıfın toplantısı vardı. Eşim katıldı. Ondan rica ettim lütfen çocukların neden bu kadar kendisinden korktuğunu öğretmene sorar mısın diye? Öğretmen anlam verememiş, bizi okula birebir görüşmeye çağırıyor. Oysa Ece nin sınıf arkadaşları Yeşim, Akay, Ceren de korkuyor. Hatta geçen Ceren test kağıdını kaybettiği için korkusundan ağlıyordu. Annesine yalvarıyordu onu okula götürmesi ve durumu öğretmene açıklaması için. Es geçilecek bir konu değil. Ece hoş olmayan şeyler anlatıyor bize. Ben diğer velilerin nasıl şikayet etmediğine hayret ediyorum. 

Bu arada kızım dün madalya kazanmış çünkü sınıfta en çok kendisinin yıldızı varmış. 

Ramazan geldi hoş geldi. Bir bakacaz ki bayram gelmiş. Hayırlısıyla, layığıyla oruç tutmak nasip olur inşallah.

Haftaya Sarı Fırtına'nın doğumgünü. Pazar'a geliyor ama ramazan dolayısıyla cumartesi akşam kutlarız yine koşturmaca. Bir sonraki pazar babalar günü. Sonrasında bayram geliyor zaten. 

Yurtdışından gelen halamız bugün bizde kalacak. Yarın sabaha güzel bir kahvaltı hazırlamalıyım. Ece isteklerini sıralamaya çoktan başladı. 

Benden bu kadar. Herkese iyi haftasonları.




19 yorum:

  1. Ah nasil guzel olmuslar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz. Kız çocuğu olunca pek süslü oluyorlar :)

      Sil
  2. Eve ve Ela'ya kocaman bir maşallaaahhh....
    İyi ki doğmuş sarı fırtına, nice mutlu yılları olsun..
    halayada mutluluklar dilerimmm..

    YanıtlaSil
  3. Oyyyy şekeler nasıl da güzel olmuşlar... Pek yakışmış kıyafetler maşallah ♥
    Bu sıralarda kuaföre işin düştüyse evet yandın. Tıklım tıklım dolu... Mezuniyetler, düğünler, yaza hazırlıklar...
    Buraları boşlama yine aman haaa... Bir boşladınmı geri dönmen ayları bazen yılları alıyor :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık evlenecek hala amca dayı falan kalmayınca biz de süs hakkımızı sonuna kadar kullandık :)
      Boşlamam canım benim ama benim baş sorunum internet. Bağlantı sıkıntısı yaşıyorum.
      Öperim

      Sil
  4. Tam prenses olmuşlar ,maşallah :)

    Yeni evlilere mutluluklar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. Ece de farkındaydı prensesliğinin :)

      Sil
  5. Gelin damattan anlaşıldığı kadarıyla harika bi düğün olmuş maşallah allah bozmasın, mutluluklar :) O küçük 2 prenses ve prenste pek tatlı olmuşlar kuzular :) Kızında daha nicee nicee yıllar güzel madalyalar başarılar elde eder umarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için. Madalyalar olmasa da olur yeter ki başarmak için kendine inansın.

      Sil
  6. Yazdıklarını okuyunca hayatın ne tür bir yoğunluk olduğunu anladım. Oradan oraya koşturmak, her yere herkese yetebilmek...
    Yeni evlilere mutluluklar, kızına tebrikler. Yıldızları, başarıları daim olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koşturmak için dünyaya gelmiş gibiyiz. Şikayet ediyoruz ama koşturmaca bittiğinde hayat bitmiş oluyor sanırım.
      Çok teşekkür ederiz temennileriniz için.

      Sil
  7. Hayırlı olsun Allah bir ömür Multi etsin. Cocuklarin abarti da olsa söylediklerine Deger vermek ona inandiginizi hissettirmek lazim ki duygularini hep böyle paylaşmaya ifade etmeye devam etsin. Benim oğlan da geçenlerde kreşte öğretmenler beni sevmiyor dedi. Öğretmenlere durumu anlattım çocuk böyle hissediyor mutlaka sizden yana kaba bir davranış olmamıştır ama bunu dikkate almalıyız çocuk neden böyle hissetmiş? En azından çocukların öğretmenleri hakkındaki duygularının kendileriyle paylaşılması öğretmenler için de faydalı oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısınız. Fakat benim anlamadığım nokta çocukların hepsi aynı şeyleri söylemesine rağmen veliler nasıl bu kadar duyarsız?
      Teşekkür ederiz.

      Sil
  8. Hayırlı uğurlu olsun... Gerçekten zor ve yoğun bir dönemden geçmişsiniz. Güzel kızınızı da tebrik ediyorum Allah nazarlardan esirgesin... Sevgiyle kalın ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha yoğunluk bitmedi ki. Doğumgünümüz yarın bakalım nasıl olacak?
      Teşekkürler& Sevgiler

      Sil
  9. Madalyalarını da sevsinler gelini sollayan elbiselerini de ;) maşallah!
    Allah mesut etsin cnm!
    Gel kaçma yaz ;D

    YanıtlaSil
  10. Gerçekten çok şekerler özellikle miniğe bayıldım kırmızılar içinde çok tatlı maşallah :)

    YanıtlaSil
  11. Yazmak istemeyince yazılmıyor ki blog canım.İçten gelmeli yoksa yazı bile sahte oluyor.Ben kasmıyorum vallahi.Sıcağı sıcağına olmuyor belki ama geçte olsa oluyor ya o önemli.Allah mesut bahtiyar etsin inşallah.Güzellikler de çok şık olmuşlar maşallah onlara. Ece'yi de madalyası için tebrik ediyorum. Velilerden topluca bir şey beklenmemesi gerektiğini bu sene çocuklar okula başlayınca anladım.Nerede çokluk orada ... diye boşuna dememişler. Olay çok farklı yönlere sürükleniyor bence sırf Ece ve öğretmeni ile arasında ki sorunu(ki varsa) değerlendirip kendi adına konuşmakta fayda var. Bunu yaparken de eleştirmekten ziyade yardım istiyormuş gibi sormalı.Benim Toprak'ta tatil kitabı yırtıldı öğretmenim kızcak diye ağladı.Oğlum öğretmenin sana kızdı mı hiç dedim yok dedi.Eee niye korkuyosun o zaman? Ya kızarsa diye?Böyle alıngan benim oğlum işte.Öğretmenle konuşuyorum. Sınıfta kızdıklarım hiç oralı değil kızmadıklarım alıngan. Benimki gibi bir öğrenci daha var ona da dansta öyle değil böyle yap dedi diye kız küstü oynamadı :) Gerçekten sert çıkıyor diye mi korkuyor? Başkalarına kızdığı için mi korkuyor? Yoksa yıldız almamaktan korktuğu için mi böyle korkuyor iyice araştırmalı.

    YanıtlaSil

Sen de yaz yaz yaz
Bir kaç satır yaz
Dök içindekileri :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...