5 Nisan 2016 Salı

Haftasonundan.

Nedir bu internetin benimle alıp veremediği? İstisnasız her işyerimde yaşadım bu sıkıntıyı. Bu aralar da herkeste varken bende yine yok bağlantı.

Haftasonu buralar sıcaktı. Misafirimiz vardı. Kendisi eşimin çocukluk arkadaşı aynı zamanda 2008 de dünyanın en genç bilim adamı . Ela sanki hergün görüyormuş gibi hiç yabancılık çekmedi hemen koştu ve kucağına oturup "Cumacala" Yani Cumali amcasının ona patlamış mısır yedirmesine izin verdi. Cumali hocanın da üç kızı var. O kadar alışık ki kucağında çocuğa. Hani uzun zamandır görüşmüyorlar konuşacak bişeyleri vardır diye rahat bırakmak istedim ama Ela hiç izin vermedi.Gecenin sonunda bir ricada bulunduk, o da bizi kırmadı sağolsun .Cumali amcamıza Elif Ece ile Ela'nın göbek bağlarını verdik. Şu anda çalıştığı ODTÜ ye gömmesi için :) Yoksa kızlarım evde kalacaktı :) Şaka bir yana batıl inanç ama olsun. Zaten babalarının kızlarını vermeye niyeti yok :) Böylelikle göbek bağı sorununu da çözmüş olduk.







Sonra Arsuz'a gittik hava çok sıcaktı. Ela'dan da gördüğünüz üzere. Biz piştik. Bir de siyah giyindik hangi akla hizmetse. Güneş kremi sürmeye başlamalı artık.














Bu da sabah yürüyüşü
Pazar günü sabahtan anneannelere gittik. Çocuklar seviyorlar bahçeyi. Ece hanım bu haftasonu anneannede kaldı zaten.
Bu akşam yürüyüşü

Bahçeden bezelye koparıp yedik, dutlar olmaya başlamış yedik.
Bahçede diledikleri gibi oynuyorlar, koşturuyorlar, kirleniyorlar. İyi ki beni doğurmuş da annem olmuş dediğim meleğimin doğumgününü kutladık. Hava kararmıştı eve döndüğümüzde. Direkt banyoya daldık bıcı bıcı yapıp , doğruca yattık.

Bu arada yeni bir dizi başlamış. İnternetten izlemeye çalışıyorum ama dediğim gibi bana garezi var bu internetin. 46 Yok Olan. Baya ilginç bir dizi. Tavsiye ederim. Bu sene sadece Poyraz izliyorum. Kördüğüm e bakıyordum. Baya ağlattı ama sıktı. Kış Güneşi de sarmadı. Ama bu 46 baya baya yabancı dizi havasında bir dizi. Pazar günü geç bir saatte oynuyor tam bana göre. Oynamış olan bölümleri izledikten sonra tv den takip edeceğim.

Bir de telefonda Kelimelik oynuyorum. Kitap okuyamıyorum. Film izleyemiyorum. Bahar geldi ve ben bir yerlerimi kaldırıp temizliğe başlayamıyorum. Niye bu kadar tembelim bilmiyorum.

Güzel bir hafta olsun. Tabi ben yazana kadar neredeyse haftayı yarıladık :)

Sevgiyle kalın.

6 yorum:

  1. Ela'nın göbeğini annem caminin avlusuna gömmüştü :D
    bıcırıklar çok tatlı maşallah..
    Hayat Şarkısı izliyorum bende bir tek. KanalD sağolsın altyazılı dizileri internette. yoksa ben türk dizileri izlemem .
    ben de bahardan dolayı bişey yapmak istemiyorum. ama bitirmem gereken bir pano kaldı o da bitsin kütük gibi uyucam :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uyumak mı? Kim kaybetmiş ki ben bulayım? Ya el işinden niye bu kadar soğudum bilmiyorum. Hem üretmek istiyorum hem kılımı kıpırdatmıyorum. Hem evim tertemiz olsun istiyorum hem sallıyorum. Bu tembellik fena yapıştı üstüme.

      Sil
  2. Göbek bağlarına kesin çözüm ahahaaaa :)
    Benimkiyle oytununki dipdibe bizim evde :))
    Anasının dibinden ayrılmasın ahahaaaa :)

    O Ela ne cadı yahu :) Şahane yaaa :)
    Ece büyümüş genç kız olmuş... Severim onları :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seninki hala evde mi? Yok artık. O zamanlarda saklamak kimin aklına gelir? anneme sorsam hayatta bilmez. Ece güzellik, Ela şekerlik. Ece ne kadar melektiyse Ela bir o kadar zıpır :)

      Sil
  3. Kelimelik ben de seviyorum :) Güzel bir haftasonu olmuş, darısı sıradakine :))

    YanıtlaSil
  4. Ben evde saklıyorum yahu evde mi kaldı bizim adamlar :D Ya bu fıstıklar tam sıkımlıklar ama maşallah çok ta büyümüşler.Bahçe sevilmez mi canım ya bugün okuldan 4 te çıktık ve 8de eve girdik bir güzel enerjilerini attılar iyi oldu

    YanıtlaSil

Sen de yaz yaz yaz
Bir kaç satır yaz
Dök içindekileri :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...