14 Temmuz 2012 Cumartesi

İlk defa

Geçen blogları gezerken bir etkinlik başlatıldığını okudum. Ama bilgi sahibi olmadığımdan, sadece soru soran bir yorum yazıp, kapattım bloğu. Daha sonra hiç dönüp bakmak gelmedi aklıma. Hiç huyum değildir oysa.

Bu bloğu unuttum gitti, ta ki bana mail gelene kadar. Etkinlikte eşleştiğim blog adını bildiren, çok kibar bir mail aldım Damla hanımdan. Sorularımı sordum, eşleştiğim blog sahibine de mail attım ama , mail duvar. :P Bekle ki cevap gelsin. Bir kaç gün cevap gelmeyince etkinlik sahibine geri döndüm ve cevap alamadığımı bildirdim. Tam başkasıyla eşleştirecekken, beklediğim cevap geldi. Meğer arkadaş tatildeymiş. Neyse ki sorun çözüldü, adres bilgileri alındı ve beklemeye başlanıldı. Bu arada mailleşmeye başladık İlknur'la.

İlk defa bloglar arasında yapılan bir etkinliğe katıldım. Etkinliğin amacı kitaplaşmak.Ben kolay kolay kitaplarımdan vazgeçemem. Malım kıymetlidir arkadaş. Ama bu etkinlik nasıl olduysa ilk defa aklımı çeldi , sanırım işin içinde kitapların olmasıydı beni etkileyen. Kitapları takas etmek için güzel bir fırsattı. Çekiliş sonrasında İlknur ile eşleştim. İlknur'un okumak istediği kitapların bir tanesi bende mevcuttu. Bu beni çok sevindirdi. İşte benim yolladığım kitaplar:

Dün ikimiz de teslim aldık kargolarımızı. Heyecanla açtık. İçine not yazdığı aklıma gelmişti ama bu kadar sevimli ve çok notla karşılaşacağımı düşünmemiştim. İlknur kalemi güzel, yüreği güzel bir arkadaş. 




Bu not gözlerimi doldurdu. Birbirimizi hiç tanımıyorduk. Ama buna rağmen İlknur bu notla, güzel yüreğini ortaya koydu. Dilerim herşey gönlünce olur İlknurcuğum. Seninle tanıştığıma çok memnun oldum. Dilerim birgün yazıların hakettiği yerde olurlar. Emeğine, yüreğine, kalemine sağlık.

Bu arada Damla hanım bu etkinliğe vesile olduğunuz için size de çok teşekkür ederim.

Herkese iyi haftasonları.

15 yorum:

  1. Haberim olsa bende katılırdım Nilhan:((

    YanıtlaSil
  2. Aylam yazdım ya yorum yazdım unuttum bloğu. ta ki mail gelene kadar. güya bloğumda da duyuracaktım.
    bir dahakine ikimiz katılırız.

    YanıtlaSil
  3. Ne zamandır kitap okumadığımı farkedince çok kızıyorum kendime.
    Birde Kızımın kitap kurdu olmasını istemişimdir hep!!!

    YanıtlaSil
  4. Canım, keyifli okumalar...
    Kitaplar çok hoş,
    Hiç tanımamak önemli değil,
    önemli olan tanımadan da olsa yüreğine dokunduğunu hissetmek...
    Güzellikler hep yanında olsun...

    YanıtlaSil
  5. cok hos bir etkinlikmis gercekten... hadi bakalim kitaplardan hangisi ya da hangilerini seveceksin? bekliyoruz:)

    YanıtlaSil
  6. Ben daha önce de gördüm bir kaç kez bu tarz takaslar ama senin de söylediğin gibi benim kitaplarım da kıymetlidir :)) Bir de anlamadığım herkes istediği kitabı söylüyorsa onu internetten de sipariş eder, olmaz mı, yani sürpriz olsa gönderilen kitap tamam da :) Uzatıyorum Nilhan' ım ama ben mi anlamamışım acaba :))

    YanıtlaSil
  7. İltifatların için çok teşekkür ederim, inan içimden geldi de yazdım :) yoksa bu kadar içten yazamazdım..

    Güzellikler yanıbaşında olsun gerçekten çok mutlu oldum:))
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  8. Adanın annesi: Kitap kurdu olur annesi merak etme. Biz şimdi yazın biraz ara verdik kitap okumaya anne kız ama kitap dünyasını keşfettiklerinde vazgeçemiyorlar.
    bu aralar ben de rehavete kapılıp kitap okuyamıyorum

    Dilek Afiyon Avcı: Çok teşekkür ederim güzel dileğin için. Dediğin gibi oldu gerçekten, tanımadan yüreğime dokundu:)


    our twins: önce bir silkelenmeliyim Seyhan. kitap okuma modundan çıktım bu aralar.

    YanıtlaSil
  9. Cebimdeki renkler: kitaplarından vazgeçemeyen bir tek ben değilmişim :D
    Aslında istediği kitabı söylemek şu anlamda sanırım, bu kitapları alırsam mutlu olurum demeye geliyor galiba. ama dediğin gibi sürpriz denen şey ortadan kalkıyor. Ülkerim benim de ilk kitap etkinliğim. Ben şunu da sormuştum. Okuduğumuz kitapları da yazmamız gerekmez mi? ya okuduğumuz bir kitabı yollarlarsa? onun için okumak istediklerinizi yazarsanız böyle bir sorun ortadan kalkar demişlerdi. bir de çekilişten sonra eşleştiğin kişi ile kontak kuruyorsun zaten. yollamak istediklerini belirtiyorsun ki, okumadığı kitaplardan olsun. ve satın alıp yollamamak çekilişin kuralı. ve illa okumak istediği kitapları yollayacaksın diye bir kural da yok. bu benim ilk etkinlik deneyimimden edindiğim bilgiler Ülkerim :D

    YanıtlaSil
  10. İlknur: Cumartesi Can Dündar la başladım okumaya İlknurcum.
    Tekrardan emeğine, yüreğine sağlık. Sevgiler arkadaşım.

    YanıtlaSil
  11. Sen ne ara yazdın Nilhanım postu, yeni okudum iyi mi :(
    Sizin kitap okumak gibi güzel alışkanlıklarınız var tabi değil mi :P Oku da paylaş bizimle de öyleyse, bu arada not çok güzel ve duygulu gerçekten de.

    YanıtlaSil
  12. Esra: Cumartesi siz yokken yazmıştım canım. o güzel alışkanlıklardan uzağım şimdi. okumak uykumu getiriyor bu sıcak günlerde. Malum ofiste okuyorum.

    YanıtlaSil
  13. Kitaplarınız çok güzelmiş güle güle okuyun. Ayrıca ben de bir Kitaplaşalım mı? etkinliği başlatmış bulunmaktayım. Sizi de bu etkinlikte görmekten mutluluk duyarım.

    YanıtlaSil
  14. çok güzelmiş kaçırdığıma üzüldüm gerçekten, sevgiler canım...

    YanıtlaSil
  15. kaçırdığıma üzüldüğüm etkinliklerden biri diyebilirim :(
    olur da tekrarlanırsa paylaş olur mu ?
    sana da iyi okumalar canım,kitaplar süperrr :))

    YanıtlaSil

Sen de yaz yaz yaz
Bir kaç satır yaz
Dök içindekileri :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...